Suzuki Burgman 400A

€ 9.099,-

Chic, praktisch, luxueus en sportief. De Suzuki Burgman 400 doet denken aan een elegante atleet, die een gespierde acceleratie van een 399 cc-krachtbron koppelt aan de pure gratie van een chic, nieuw design.

De Burgman 400A is een volwassen motorscooter met naast een opmerkelijk snelle acceleratie en een indrukwekkende topsnelheid tevens maximale bescherming voor rijder en passagier tegen weer en wind. De royale bagageruimte onder het zadel maakt van de Burgman een uiterst praktisch vervoermiddel dat persoonlijke mobiliteit garandeert. Want zowel in het drukste stadsverkeer als op de snelweg voelt de Burgman 400A zich als een vis in het water.

Dit model is geschikt voor het A2 rijbewijs.

Motorblok

De Burgman 400 wordt aangedreven door een 4-takt ééncilinder benzinemotor. Dankzij een grote slaglengte van de zuiger is de cilinderinhoud 400 cm³. Het motorblok levert meer dan voldoende koppel over het gehele toerentalbereik . Daarnaast heeft de Burgman 400 een cilinderkop met dubbele bovenliggende nokkenassen (DOHC). Deze maken een optimale plaatsing van de inlaat- en uitlaatkleppen mogelijk voor een soepeler draaiend geheel en een efficiëntere verbranding. Je merkt de voordelen in de soepele en snelle acceleratie. En dankzij een 14 liter brandstoftank kan je over lange afstanden, tussen de tankbeurten door, lekker van deze voordelen genieten.

Rijwielgedeelte

Een lichtgewicht, stijf frame is de sleutel tot een perfecte handling. Daarom is het “underbone”-frame van de Burgman 400 gemaakt van dunwandige pijpen met een grote diameter die een laag gewicht combineert met een hoge buigweerstand. Er worden een telescopische voorvork met een royale slag van 110 mm en een monoshock-achterwielophanging met instelbare veervoorspanning gebruikt zodat je stabiel en ontspannen kunt rijden. De diameter van het voorwiel is 14 inch, waardoor de stabiliteit nog groter is geworden.

Styling

De Burgman 400 brengt kwaliteit van motorscooter-design op een hoger niveau. In één oogopslag valt het sportieve karakter van de Burgman op. Fraaie brede dubbele koplampen geven hem een vastberaden en dynamisch gezicht. Maar de Burgman 400 heeft niet alleen een fraai gezicht. Het goed beschermende bodywork koppelt een sportieve belijning aan een trendy vormgegeven achterlicht dat tot ver over de zijden doorloopt.

Features

Ideaal voor woon/werkverkeer
Grote opbergruimte onder de buddyseat
Verstelbaar zadel
Extra beveiligd contactslot
Standaard met ABS

————

– Prijzen zijn inclusief BTW, inclusief kosten rijklaar maken.

– Kijk voor meer informatie op www.suzuki.nl

  • Burgman 400A
  • Burgman 400A
  • Burgman 400A

Specificaties

Type: Burgman 400A
Prijs: € 9.099,-