Suzuki DL1050XT

€ 15499,-

Specificaties

Details

De V-Strom 1050 en V-Strom 1050 XT zijn echte krachtpatsers en gemaakt voor de echte ontdekkingsreiziger. Uitgerust met de nieuwste assistentiesystemen, meer vermogen en talloze technische updates is dit de meest geavanceerde V-Strom ooit. Wijk af van de begane paden en ga op avontuur! En dat terwijl je geniet van ultiem comfort. Met de V-Strom zijn er geen grenzen.

Meer Power

Suzuki heeft het beproefde V-twin-blok van 1.037 cm3 voor de nieuwe Suzuki
V-STROM 1050 en 1050 XT vernieuwd. Er zijn lichtere zuigers toegepast en nokkenassen met grotere nokken plus twee bougies per cilinder. Het blok levert meer trekkracht in het lage- en middentoerengebied. Het maximumkoppel bedraagt
100 Nm bij 6.000 t.p.m. Het maximumvermogen komt nu op 79 kW (107,6 pk) bij 8.500 t.p.m. Dat is 5 kW (6,8 pk) meer dan dat van de uitgaande V-STROM 1000. De nieuwe V-STROM voldoet aan de strenge Euro 5-emissienorm.

Suzuki Intelligent Ride System

Voor meer rijcomfort, stabiliteit en veiligheid is de Suzuki V-STROM voorzien van het Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.). Dat is een pakket van intelligente assistentiesystemen die de V-STROM comfortabeler maken dan ooit.
– Ride-by-wire – elektronische gasbediening
– Traction Control-systeem (drie standen en uitschakelbaar)
– Suzuki Drive Mode Selector (S-DMS)
– Suzuki Easy Start-systeem
– Low RPM Assist
– Cruisecontrol (alleen XT)
– Motion Track Brake-systeem en Combined Brake-systeem (alleen XT)
– Hill-Hold Control (alleen XT)
– Slope Dependent Control (alleen XT)
– Load Dependent Control (alleen XT)