Suzuki GSX-R1000A HSP

€ 29.999,-

Specificaties

Details

Deze Suzuki GSX-R1000A High Performance is voorzien van alleen hoogwaardige kwaliteits producten.
Wat is er precies gebeurd?Uiterlijk:
*Het standaard kuipwerk is vervangen voor een volledige Carbon kuipset van Carbonin met een speciaal design, door deze kuipset i.c.m. andere producten is er een gewichtsbesparing van minimaal 10 kg.
*De zit positie is makkelijk aan te passen naar ieder zijn wens door het gebruik van de clip-ons en rem/schakelset van TRW hierdoor kan iedereen plaats nemen op deze GSX-R1000
*Verder zijn er diverse accessoires gemonteerd van Gilles om het uiterlijk compleet te maken; motorblok protectie, rem en koppelingshevel protectie

Performance:
* De standaard uitlaatlijn heeft plaats gemaakt voor het titanium uitlaatsysteem van Yoshimura met R11 einddemper in combinatie met de motorblokaanpassingen zorgt dit zeker voor een 10pk vermogenswinst.
* Om deze GSX-R net iets extra,s te geven is er een Woolich Racing blipper gemonteerd samen met een ECU Flash, samen brengt dit een brede glimlach op ieders gezicht door de juiste afstelling met verfijnde gasresponse is deze GSX-R1000 High Performance goed te doseren

Hoegee Suzuki Center is dé Suzuki exclusief dealer van Nederland. In onze showroom zijn alle nieuwe Suzuki modellen te zien en beschikbaar voor een proefrit. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad occasions, zowel van Suzuki als andere merken. U kunt bij ons ook terecht voor kleding, accessoires en onderhoud van uw motorfiets Tevens beschik onze moderne werkplaats over een testbank waar wij u motor kunnen controleren en afstellen. Als Yoshimura importeur leveren wij alle producten voor uw motor, Van een slip-on demper tot hoogwaardige tuning bent u bij ons op het juiste adres.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Afferden, de koffie staat klaar!

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0487-514552 of u kunt een email sturen naar info@hoegeesuzukicenter.nl
De GSX-R1000(R)A is het absolute vlaggenschip van Suzuki’s Supersport-range. Een motor die is ontworpen om de koning onder de Superbikes te zijn.

Benieuwd wat Suzuki Legend Kevin Schwantz

van de nieuwe GSX-R1000(R)A vindt, bekijk hieronder de video:

Dat zie je aan alles: van het slanke, aerodynamische design dat de geest van de MotoGP-machines ademt tot het lichte, superstijve frame, de hoogwaardige vering en het state-of-the-art remsysteem. En dan hebben we het nog niet eens over de 202 pk sterke viercilindermotor, die speciaal voor deze zesde generatie GSX-R1000 is ontwikkeld.

Een krachtpatser die bol staat van de allerlaatste technologieën, zoals variabele kleptiming, variabele inlaatkelken, Ride-by-Wire en een variabele SET-alpha uitlaatspruitstuk-configuratie. Het is de allersterkste GSX-R-krachtbron die er ooit is gemaakt. En toch is de rijder altijd in controle, omdat deze GSX-R1000 uiteraard is voorzien van alle mogelijke elektronische assistentiesystemen. Power en Control, dat is de nieuwe GSX-R1000.

 

Rijklaar voor

GSX-R1000 A HSP: € 29.999,-