Vacature Motorfietstechnicus

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste motorfietstechnicus!

Dit is je uitdaging:

Voor onze werkplaats zijn we op zoek naar een motorfietstechnicus òf BBL leerling motorfietstechniek die onze passie deelt.
Je werkt met het team samen aan onderhoud, reparatie, montage van accessoires, afleveringsklaar maken en andere technische zaken.

Hoegee Suzuki Center B.V. is Suzuki Exclusief dealer en heeft een ruime werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Tevens hebben wij een testbank waar we motoren kunnen afstellen of een testrun kunnen maken. Kortom er zijn genoeg technische uitdagingen!

Dit breng jij mee:

  • Afgeronde technische opleiding of in opleiding voor motorfietstechnicus
  • Je bent in het bezit van rijbewijs A
  • Je hebt affiniteit met motoren
  • Je bent nauwkeurig
  • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Je bent leergierig

Ben je nu automonteur of beschik je over goede technische skills, dan nodigen wij je ook uit te solliciteren!

Dit bieden wij jou:

Wij bieden jou een functie in een professionele en collegiale werkomgeving met zeer gedreven medewerkers, maar zeker ook vanwege de mogelijkheden die er zijn om jezelf te blijven ontwikkelen. Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend bij Hoegee Suzuki Center B.V.

Solliciteren naar de functie van motorfietstechnicus?

Dat kan! Herken jij jezelf in bovenstaande en solliciteer je liever nog vandaag dan morgen? Solliciteer dan direct door je cv en motivatie te sturen naar administratie@hoegeesuzukicenter.nl t.a.v. Marc Hoegee.
Nog vragen? Bel ons gerust op 0487-514552.

We zien je reactie met belangstelling tegemoet!