SV650 Scrambler en SV650 New Age modellen

IMAG0288

De nieuwe Suzuki SV650 New Age maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Wij van Hoegee Suzuki Center hebben voor onze jonge rijders een New Age uitvoering gerealiseerd.

met een sportive zit, New Age koplamp unit, sport uilaat , kentekenplaat houder, led knipperlichten, onder kuip en radiateur kappen(binnenkort leverbaar) hebben wij wederom ingespeeld op de markt en de wensen van onze klanten Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. Bovendien is de SV650 ABS krachtiger én zuiniger dan al zijn concurrenten. Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden. Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650 ABS kosteloos leverbaar als 35 kW-uitvoering.

Nu leverbaar vanaf €8599.-

01_SV650_Scrambler

De Suzuki SV650A Scrambler is met zijn stoere retrolook een pure eyecatcher. De V-twin-motorfiets is te herkennen aan de fraaie matzwarte kleurstelling en buddyseat van bruin skai. Een exclusieve kleurencombinatie die de Suzuki SV650A Scrambler zijn robuuste look geeft. De belangrijkste eigenschappen van de SV650A zijn gehandhaafd. En dat betekent een ergonomische slanke bouw, een laag gewicht van 197 kg en een laag verbruik van 1 op 26 gemiddeld. Ook de sublieme rijeigenschappen zijn terug te vinden in de Suzuki SV650A Scrambler

Nu leverbaar vanaf € 8699.-