Suzuki-specialisten samen verder in Afferden

Jan van Sommeren is een bekend persoon in de Nederlandse motorwereld. Met zijn gelijknamige motorzaak te Afferden is hij als Suzuki Exclusief-dealer al jaren een begrip. De inmiddels 68 jarige Jan heeft recentelijk de uitdrukkelijke wens kenbaar gemaakt dat hij een waardige opvolger wenst te vinden om zijn onderneming voort te zetten en na een zorgvuldige zoektocht heeft hij deze gevonden in de persoon van Marc Hoegee.

Marc Hoegee, welke als Suzuki-specialist bekend staat in binnen- en buitenland, gaat de zaak van Jan overnemen. Het gevolg hiervan is dat Hoegee Motortechniek te Giessen na 12 jaar gaat verhuizen en zal worden samengevoegd met de bestaande activiteiten te Afferden. Met het samengaan van deze twee ondernemingen ontstaat een uniek dealerpunt voor Suzuki in Nederland, waarmee elk segment voor elke motorliefhebber kan worden bediend. De samensmelting geeft naast een welbekend Suzuki-Exclusief verkooppunt een combinatie met een hoogwaardige technische werkplaats. Deze nieuwe onderneming gaat verder zoals u gewend bent. Als Suzuki Exclusief-dealer zullen de activiteiten verkoop en service onveranderd hoog in het vaandel staan. De specialistische onderdelen via Yoshimura Import blijft ook een essentieel onderdeel van de nieuwe opzet. In onze showroom zal u dus ook een grote selectie van Yoshimura producten kunnen vinden.

De bemanning van de werkplaats te Afferden wordt uitgebreid met de technische staf van Hoegee Motortechniek. Hierdoor ontstaat een werkplaats waar naast de standaard werkzaamheden ook uw specialistische wensen kunnen worden gerealiseerd. Marc Hoegee wordt het “nieuwe” gezicht van de onderneming te Afferden en zal op zijn herkenbare bevlogen wijze leiding geven aan het nieuwe team.

Hoegee Suzuki Center B.V. is de nieuwe naam welke de lading volledig dekt en staat garant voor een nieuwe start maar wordt gecombineerd met een voortzetting en uitbreiding van alles wat een veeleisende motorrijder tegenwoordig mag verwachten. Onze koffie corner is altijd open, ook als u niets nodig heeft.

hoegee

Jan van Sommeren:

Wij zijn superblij met de gevonden oplossing.

Het is altijd onze grote wens geweest om het door ons met liefde en plezier opgebouwde bedrijf, over te kunnen doen aan iemand die echt verstand van zaken heeft.

Wij denken met Marc Hoegee de juiste man te hebben gevonden, die invulling kan geven aan deze wens en aan wie we onze gespecialiseerde Suzuki motorzaak met vertrouwen kunnen overdragen. Toch zullen jullie ons nog regelmatig in de zaak zien, want voorlopig blijf ik nog 3 dagen in de week meewerken om deze overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Elly en ik willen jullie als fijne klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen dat jullie de afgelopen 40 jaar in ons hebben gehad. Wij weten zeker dat we jullie gaan missen, maar privé hebben we nog wel wat in te halen want tenslotte bestaat er ook nog iets anders dan alleen maar motoren.

Heel veel dank, Jan en Elly