Katana Special R Edition

De Katana is scherp, gedurfd en uniek. Het ontwerp van deze nieuwe naked bike doet denken aan de legendarische oer-Katana, waarmee Suzuki destijds een designstatement maakte. Hij oogt als een strijdlustige machine, waarmee elke bocht met de hoogst mogelijke precisie is aan te snijden

De Katana is scherp, gedurfd en uniek. Het ontwerp van deze nieuwe naked bike doet denken aan de legendarische oer-Katana, waarmee Suzuki destijds een designstatement maakte. Hij oogt als een strijdlustige machine, waarmee elke bocht met de hoogst mogelijke precisie is aan te snijden.

Behalve de zilverkleurige variant is er ook een volledig zwarte variant van de spraakmakende nieuwe motorfiets. Waar het zwarte motorblok en de zwarte uitlaat bij de zilverkleurige Katana zorgen voor contrast, versterken ze bij de zwarte variant juist het stoere en scherpe uiterlijk. Hier zijn het de rode letters SUZUKI die voor contrast zorgen. Om de prestaties extra kracht bij te zetten hebben wij een speciale versie van de Katana gemaakt, de Katana Special R Edition !

Deze toch al “scherpe” Katana heeft nu de volgende spraakmakende extra’s waarmee hij zijn concurrenten knap de baas kan.
In vergelijking met de “standaard” Katana komt er nu 10nm/10pk bij in het toch al niet te flauwe vermogen. Dit wordt gerealiseerd door een aanpassingen aan het blok, uitlaat systeem in combinatie met Yoshimura R11Sq demper en elektronica, daarnaast is deze Katana Special R Edition voorzien van een quick shifter en launch control. Om dit geheel een goede performance op de weg te geven hebben wij ook de vering en remmen aangepast wat een solider rij en remgedrag creëert wat het benutten van deze performance een andere dimensie aan het rijden van deze speciale Katana R geeft.
Dit alles heeft u voor een kleine meerprijs wat u een voordeel oplevert van maar liefs € 1255.-  !!
                De  standaard Katana heeft de rode lijn, de Katana R heeft de blauwe lijn
De Katana Special R Edition wordt geleverd voor € 16495.-
Onze demo staat klaar voor een proefrit !
Team Hoegee Suzuki Center