Jubileumvoordeel bij aankoop van een nieuwe DL650A V-Strom!

Suzuki V-Strom 650 al 10 jaar de bestverkochte middenklasse all-road
Tien jaar geleden lanceerde Suzuki de V-Strom 650, een unieke motor met een ultiem comfortabele zitpositie, een aansprekend stoer uiterlijk, een vlijmscherp stuurkarakter en een ongekend soepel vermogen. Een succesformule die tot op de dag van vandaag voortduurt, want de V-Strom 650 staat al 10 jaar lang bovenaan de lijst van bestverkochte middenklasse all-roads in Nederland!

Een slimme keuze
De V-Strom 650 biedt een uniek totaalpakket, hierdoor heeft dit model al van vele duizenden motorijders het hoofd en hart samengebracht. Een V-Strom is namelijk niet alleen een verstandige koop, hij biedt ook nog eens oneindig veel motorplezier, waar je ook rijdt.

Wie jarig is trakteert!
Daarom presenteert Suzuki deze zomer een aantrekkelijke jubileumactie. Wie deze zomer een nieuwe V-Strom 650A aanschaft, krijgt namelijk niet alleen (heel toepasselijk) € 650,- jubileumvoordeel, maar ontvangt bovendien gratis een TomTom RIDER navigatiesysteem t.w.v. € 399,-. Hiermee loopt het voordeel op een nieuwe V-Strom 650A op tot ruim € 1000,-.

Met een aantrekkelijk jubileumvoordeel, het extra comfort van een TomTom RIDER en de zekerheid van 3 jaar garantie is de V-Strom 650 veelzijdiger en slimmer dan ooit tevoren.

10jaar