Suzuki GSX-R1000A HSP

€ 21399.-,-

Specificaties

Details

De GSX-R1000(R)A is het absolute vlaggenschip van Suzuki’s Supersport-range. Een motor die is ontworpen om de koning onder de Superbikes te zijn.

Benieuwd wat Suzuki Legend Kevin Schwantz

van de nieuwe GSX-R1000(R)A vindt, bekijk hieronder de video:

Dat zie je aan alles: van het slanke, aerodynamische design dat de geest van de MotoGP-machines ademt tot het lichte, superstijve frame, de hoogwaardige vering en het state-of-the-art remsysteem. En dan hebben we het nog niet eens over de 202 pk sterke viercilindermotor, die speciaal voor deze zesde generatie GSX-R1000 is ontwikkeld.

Een krachtpatser die bol staat van de allerlaatste technologieën, zoals variabele kleptiming, variabele inlaatkelken, Ride-by-Wire en een variabele SET-alpha uitlaatspruitstuk-configuratie. Het is de allersterkste GSX-R-krachtbron die er ooit is gemaakt. En toch is de rijder altijd in controle, omdat deze GSX-R1000 uiteraard is voorzien van alle mogelijke elektronische assistentiesystemen. Power en Control, dat is de nieuwe GSX-R1000.

Nu ook leverbaar in een speciale Hoegee Performance versie. Deze GSX-R1000A HSP is onder meer voorzien van een quickshifter/ auto blipper system, Yoshimura R11 slip-on demper en Kentekenplaat houder.

Rijklaar voor

GSX-R1000 A HSP: € 21.399,-